Ervaringen

 

"Maya Smeenk is het afgelopen jaar mijn steun en toeverlaat geweest toen ik overspannen ben geraakt. Ze heeft een essentiële bijdrage geleverd aan mijn herstel. Ze luisterde telkens weer naar mijn verhaal

en legde dan rustig uit hoe ik mijn gedachten kon ombuigen.

Door haar enorme levenservaring, haar mensenkennis en haar spirituele gave  maakt haar methode om mensen te helpen een absolute succesformule.

Regelmatig lees ik haar tips nog terug en denk ik aan de mooie healings die ik van haar heb mogen ontvangen. Tijdens deze healings voelde ik de enorme krachtige energie door mijn lichaam stromen, iets wat ik nooit eerder heb gevoeld bij mijzelf. Zo ontzettend bijzonder!

Ook voelde ik me daarna altijd opgeruimd en ik kon weer meer aan.

Ze heeft me bijgestaan op vele momenten dat ik het leven niet meer zag zitten. Ze heeft mij zoveel geleerd, ik ben haar eeuwig dankbaar!"

 

- Kirsten

 

 

 

"Lieve Maya, jij hebt het bijzondere talent om voorbij mijn persoon te kijken en te zien wie ik wezenlijk ben. Alles wat mij als persoon belemmerd, om mijn Wezen er te laten Zijn raak je aan en breng je in beweging. Dat zijn vaak dingen waarvan ik me maar halfbewust ben,

of die soms zelfs nog onbewust zijn. Jij brengt het naar boven, zodat ik het kan zien, kan voelen en het door me heen kan laten gaan.

Zo ruimen we alles op, wat mij niet langer dient.

 

Daarna sluit je jouw behandeling af met White Time Healing, waardoor in mijn ervaring de ‘energetische gaten’ die er door het opruimen in mij zijn ontstaan, gevuld worden met zachte helende Liefde.

Ik zie jou als een spirituele vroedvrouw, want jij helpt me verpoppen van rups naar vlinder. Dat doe je met zo’n enthousiasme, positiviteit en vanzelfsprekendheid dat ik niet kan wachten om mijn vleugels uit te slaan. Dank je wel voor alles!"

 

- John

 

 

 

"Ondraaglijke hoofdpijnaanvallen, van 30 minuten tot 4 uur, dag in dag uit, ook 's nachts. Alles geprobeerd, huisarts, medicijnen, homeopathie, acupunctuur enz. Na 6 maanden ellende, ben ik bij toeval, nee het valt je toe, uitgekomen bij White Time Healing.

Wat was dit een openbaring. Na elke behandeling ging het beter met me. Na 2 maanden was ik zo ver dat ik geen vervolgafspraak meer maakte. Wat een genot, wat een verandering, wat een verademing. Heerlijk, ik mag weer leven. Maya bedankt!"

 

- Sjef

 

 

 

"Ik heb een paar jaar geleden een aantal keer een hersenbloeding gehad. Hier heb ik een wazig/wattig gevoel in mijn hoofd aan over gehouden waardoor ik gedurende de dag niet goed kon functioneren. Sinds ik bij Maya kom ben ik weer helder in mijn hoofd en daardoor voel ik mij een stuk beter. Ook mijn bloedwaarden zijn stabiel. Ik hoef nu nog maar 1 keer in de 7 weken op controle, eerst was dat 1 keer per week. Ik ga nog regelmatig terug voor een behandeling omdat ik me daar goed bij voel."

 

- Jan

 

 

 

"Ik ben bij Maya gekomen terwijl ik midden in een burn out zat.
Maya wist me elke keer weer terug in mijn energie te krijgen. Ze geeft me ook goede adviezen en weet altijd precies met welke behandeling ze me het beste kan helpen. Ik ben heel blij met haar healings, zonder haar was ik niet zo snel weer in mijn kracht gekomen.
Je bent bij haar in goede handen. Ik ga nog regelmatig terug voor een behandeling, gewoon omdat het me goed doet."

 

- Caroline

 

 

 

"White Time Healing van Maya ontvangen, is voor mij ontspannend en vaak een zeer bijzondere ervaring. Soms ontspan ik zo diep dat ik in slaap val, soms ervaar ik juist mooie dingen om me heen.

Zo ervoer ik de eerste keer dat Maya mij een healing gaf dat ik werd gedragen door 6 engelen. White Time Healing maakt mij bewuster, vrijer en meer gecentreerd. Voor mij gaat het over loslaten, helder zien en durven te volgen, want uiteindelijk ligt de (laatste) stap altijd in jezelf.

Dankbaar."

 

- Yvonne

 

Contact

Maya Smeenk

Healingpraktijk Bron van liefde

Eerste Markstraat 5

4811 PA

Breda

 

06 - 363 492 88

info@healingpraktijkbronvanliefde.nl